Više o nama

Zanatska krojačka  radnja TD ZMAJ Beograd, Srbija,  je porodično preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za borilačke sportove. Za  kratko vreme postojanja na tržištu pozicionirali smo se kao preduzeće  sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.Iz godine u godinu pridobijamo sve veci broj zadovoljnih kupaca koji nam se uvek vraćaju.

Na čelu preduzeća je Tadić Dragomir  koji poseduje više od tri decenije iskustva u poslovima šivenja, krojenja, modeliranja i vodjenja tekstilne proizvodnje. Iz godine u godinu pridobijamo sve veći broj zadovoljnih kupaca koji nam se uvek vraćaju.

Spremni smo za nove izazove, izaćićemo Vam u susret, izradićemo model opreme po vašoj želji i tačnim dimenzijama, po merama za svakog borca, stavićemo logo vašeg kluba, uradićemo štampu, vez, kad ste vi zadovoljni zadovoljni smo i mi. Naš brend prepoznaćete po znaku crvenog ZMAJA na našim proizvodima.

Firma TD ZMAJ predstavlja spoj kvalitetnog uvoznog repromaterijala iz zemalja Evropske Unije i našeg znanja, rada i iskustva.

Distribuciju robe vršimo putem maloprodaje, veleprodaje i pouzećem na teritoriji cele Srbije. Takodje distriburiamo robu putem DHL pošte na teritoriji cele EU. Prodajna mesta su u Rumi i Beogradu.

Mi imamo najnižu cenu u Evropi, proverite !!!

Mi se ne plašimo konkurencije, samouvereno idemo NAPRED !!!

AKCIJA – KARATE KIMONO POČETNIČKI 1699 DINARA!

Akcija!

POTREBNO JE DA ZNATE O NAMA

Zanatska krojačka  radnja TD ZMAJ Beograd, Srbija,  je porodično preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za borilačke sportove. Za  kratko vreme postojanja na tržištu pozicionirali smo se kao preduzeće  sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Iz godine u godinu pridobijamo sve veci broj zadovoljnih kupaca koji nam se uvek vraćaju.

KONTAKT INFORMACIJE

POSETITE NAS

Mesto preuzimanja
Braće Jerković 153, Voždovac

Prodajno mesto RUMA
Draginje Nikšić br. 25

KONTAKTIRAJTE NAS

Mesto preuzimanja BEOGRAD

+381 63 847 88 58

Prodajno mesto Ruma

Тelefon: +381 22 477 012

RADNO VREME

Pon – Pet: 9:00 – 19:00

Subota: 9:00 – 14:00

Nedelja neradni dan